Wat kan ik voor je doen?

Vertel me iets en ik zal het vergeten.
Laat me iets zien en ik zal het misschien onthouden.
Laat me iets ervaren en ik zal het begrijpen.


Alle situaties waarin je merkt dat je uit balans bent, zijnde fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel, kunnen met mijn manier van energieën invoelen terug in balans gebracht worden. Deze behandeling kan vooral ondersteunend werken in een transformatie- en bewustzijnsproces.

We beginnen met een kort gesprek over de situatie waar je rond wilt werken en de behandeling past zich hier op aan.

Vervolgens ga je liggen en begin ik met het invoelen van de energieën in en rond je lichaam. Eerst van op afstand en vervolgens door mijn handen op je lichaam te plaatsen.

Energie bevindt zich op verschillende niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel, … Het is op al deze niveaus dat we verder kunnen gaan met blokkades op te heffen, energietekorten aan te vullen, invoelen wat er onderliggend gezien wilt worden, jezelf weer in verbinding brengen met je innerlijke kracht en talenten, emoties vrijlaten en/of een transformatie inzetten. Zelf kun je ervaren dat er emoties of herinneringen naar boven komen, dat je inzichten krijgt, dat je lokale pijn ervaart, tot rust komt, …

De energie wordt vaak ervaren als een zachte en warme stroom die de cliënt in vertrouwen en op een veilige manier naar diepere lagen durft voeren.

Ten slotte ronden we af met een nabespreking waar we overlopen wat je ervaren hebt en wat je meeneemt.

De behandeling is een uitnodiging om nadien bewuster te worden en de transformatie in te zetten. Ook is het een ondersteuning in je proces en is complementair met andere therapieën. Je lichaam is de boodschapper en je bewust worden van wat er naast en in je leeft is de mooiste stap naar verbinding met jezelf.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close