Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Tania. Reeds vele jaren maak ik de combinatie met de bedrijfswereld, het maatschappelijk engagement en het avontuur om mezelf, en anderen, zich verder te laten ontwikkelen en groeien.

Waarom doe ik wat ik doe en reageer ik zoals ik reageer? Waarom blijft deze pijn in mijn lichaam terugkomen of aanhouden? Waarom blijft me dit overkomen? Is dit bedrijf of deze functie nog de juiste voor mij? Waarom voel ik me zo alleen? Hoe kan ik dit achter me laten? Waarom doet die persoon toch altijd zo moeilijk? Wat houdt er me nog tegen om een volgende stap te zetten?

Het zijn slechts enkele vragen die me de afgelopen jaren hebben bezig gehouden en steeds opnieuw pelde ik de rokken van de ui en ontdekte ik talenten, kracht, bewustzijn en een evenwicht die ik eerder niet voor mogelijk hield. Ben ik zelf veel veranderd? Nee, ik ben nog steeds de doener die ergens 100% voor gaat op een positieve manier en met een luide lach. Mezelf durf voorbij lopen met de 101 dingen op mijn to-do lijstje of mijn Grieks vuur de bovenhand laat nemen. En toch is het anders,  ik ervaar meer rust, een evenwicht in mijn doen en zijn, handelen vanuit vertrouwen en een grotere draagkracht.

En zo kwam de roep van mijn intuïtieve kant sterker en sterker naar boven. Alsook het besef dat ik mijn liefde voor de bedrijfswereld kon combineren met een maatschappelijk engagement en mijn passie in het ondersteunen van kinderen, jongeren en volwassenen in het ontdekken van hun talenten en kracht ondanks de rugzak die ze meesleuren. Dat kan ik niet negeren. Zodoende bevind ik me in een nieuwe rol, een rol om mensen te ondersteunen om weer balans te ervaren, om hun innerlijke kracht aan te boren en nieuwe keuzes te maken over hoe ze in het leven willen staan vanuit vertrouwen.

Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor alle situaties en mensen die een rol in mijn leven hebben gespeeld en nog zullen spelen. Misschien ben jij er ook één van, wie weet …

Veel liefs,
Tania

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close